Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Koppmoll

"KOPPMOLL" Film & Samtale / HammerfestDagan 15. Juli

Gjenreisningsmuseet, fredag 15. juli kl. 12:00

Under Hammerfestdagan 2022 kan du se den spennende og lærerike filmen "Koppmoll" (30 min.) på Gjenreisningsmuseet, etterfulgt av en samtale på engelsk med regissøren og teamet bak filmen (30-45 min.)
Fuglenesodden

Åpent hus med omvisning / september

I august kan du besøke Fuglenesodden friluftsmuseum. Der du kan oppleve brakkehuset fra Melkøya og høre tidsvitnet Kaare Charles Johansen fortelle om gjenreisningstida. Hjertelig velkommen!

 

Tid: september, søndager kl. 11:00-14:00

Sted: Brakkehuset og naustet, ytterst på Fuglenesodden

Tegning på tur_plakat_Hammerfest_utklipp

Tegning på tur

24.3. - 30.6. 2022 på Gjenreisningsmuseet

Utstillingen «Tegning på tur» har tatt turen fra Nordnorsk Kunstmuseum og til Gjenreisningsmuseet i Hammerfest. Den åpner torsdag 24. mars og vil stå til 30. juni i år.
Fuglenesodden

Fuglenesodden friluftsmuseum: åpent søndager i september

Melkøyhusene er åpent søndager i september 2022, og omvisning for andre dager kan også bookes på booking@gjenreisningsmuseet.no.

Hver søndag kl. 11:00-14:00 kan du møte tidsvitnet Kaare Johansen, og få en omvisning i brakkehuset og naustet.

*****

Vil du støtte vårt arbeid med Fuglenesodden friluftsmuseum og Melkøyhusene er du velkommen til å gi et bidrag på Vipps 600493 Fuglenesodden, merk med "1402"

Husene åpnes igjen neste sommer, men i mellomtiden kan du få et glimt fra Fuglenesodden friluftsmuseum på Digitalt museum. I podkasten "Om hus og folk" på Bygg og Bevar, Spotify eller ITunes kan du høre om Melkøyhusene.